Soseaua Dudesti - Pantelimon, nr.42,Bucuresti, Sector 3 +40 730 097 108
Phoenix PCB

  • Text Hover
Primim comeniz pentru serii mici si prototipuri.
Executam seri mici si unicate,prototipuri.
  • Text Hover
Cele mai bune preturi 
la cea mai buna calitate
  • Text Hover
Livrari la timp.
Circuite Imprimate

Principalele produse ale SC PHOENIX PCB SRL sunt circuitele imprimate rigide

Circuit simplu strat

Pe material placat FR-4

Circuit dublu strat

Cu/ fara gauri metalizate.

Circuit simplu lungime mare

Lungime mare pana la 2400 mm

Plantare SMD

Plantare SMD serii mici si mari cu corectare pozitionare

Cine suntem?

 Initial, capacitatile noastre de proiectare si productie a circuitelor imprimate au fost detinute de FELA ROMANIA SCS – unul din marii producatori de circuite electronice PCB din Germania. Începând cu 2010, ne-am separat, devenind firma independenta, cu numele de mai sus,si am preluat o parte din portofoliul de clienti ai firmei FELA ROMANIA SCS.
          Experienta noastra în domeniul circuitelor imprimate a început în 2004 cu achizitionarea unei linii complete de fabricatie,de catre FELA ROMANIA, formata in Germania, apoi urmând perioada de specializare la Fela Hilzinger(Germania) si cea de amplasare, montaj si atingere a parametrilor de functionare necesari. În mai putin de un an liniile de productie au fost montate si adaptate ,iar productia a fost inceputa,atingandu-se parametrii necesari unei productii la inalte standarde de calitate,conform normelor germane.
            Clientii nostri apartin diverselor domenii de activitate, de la producatorii de aparatura casnica pana la producatorii de aparatura industriala.
         Am dori sa specificam ca noi utilizam echipamente si utilaje fabricate de unele dintre cele mai cunoscute firme pe plan mondial (cum ar fi LENZ, Svecia, Hollmuller, Pill, SCHMID, Atlas Copco, si altele ...). Materialele de baza sunt achizitionate, având la baza ideea de a aproviziona conform celui mai bun raport calitate pret, pentru a putea certifica si noi calitatea catre clientii nostri si in acelasi timp de a putea oferi un pret competitiv.
          Un mare atu al firmei noastre este acela ca putem executa circuite extrem de lungi.Lungimea acestora poate ajunge si la 2400 mm.Suntem limitati doar de lungimea materialului de baza folosit.
          Acest tip de circuit este folosit mai ales de producatorii de sisteme de iluminat pe baza de leduri.
          De fiecare data, nu pierdem ocazia de a va recomanda echipa noastra de specialisti capabili sa gaseasca cea mai buna solutie mecanica, chimica, foto, serigrafica si de procesare a datelor, pentru a rezulta un produs de cea mai înalta calitate, la un pret scazut.Este foarte importanta colaborarea in privinta datelor,mai ales cand este vorba de prototipuri.Se cunoaste faptul ,ca este o oarecare diferenta intre ce se gandeste ca proiect si posibilitatile de realizare a acestui din punct de vedere tehnic.Aici putem fi de un real ajutor.
          Va invitam pe cei interesati sa ne vizitati la sediul nostru situat în Incinta RAMS BUSSINES PARK(Sos.DUDESTI-PANTELIMON 42 Sec 3. sau sa ne contactati prin mijloacele specificate la sectiunea CONTACT.
Pentru cotatii si alte informatii va invitam sa ne vizitati la sediul nostru de pe Soseaua Dudesti-Pantelimon nr.42.
Ne puteti contacta si prin intermediul formularului de contact, puteti suna la numarul de telefon 0730 097 108 sau ne trimiteti mail la adresa office@phoenixpcb.ro
LinkedIn
LinkedIn
Share
ro_RO