Soseaua Dudesti - Pantelimon, nr.42,Bucuresti, Sector 3 +40 730 097 108
Click here to edit.
Injectie mase plastice

Firma PhoenixPCB va pune la dispozitie si noul 
departament de prelucrare a maselor plastice
 
     Injectam componente folosind o gama variata de materii prime precum ABS, PC, PC+ABS, PMMA, PP, PE, PTE,PA, PA+GF, PTS, PBT, POM, etc… 
 
      Punctul nostru forte reprezinta piesele de dimensiuni mici dar si tehnice din industria auto, electrica, electrotehnica.

       Firma dispune de prese Arburg de 35 – 80 TF cu injectie atat orizontala cat si verticala dotate cu echipamentele necesare de ultima generatie pentru a asigura o foarte buna functionare a acestora.

       Dotarea tehnica moderna este completata de echipamente periferice specifice procesului de injectie si de echipamente de masurare si control.

       Departamentul nostru tehnic vine in ajutorul clientilor pentru a oferii cele mai bune solutii clientilor vechi si noi in obtinerea produselor de cea mai buna calitate.
In colaborare cu matriterii din Romania precum si a altor matriterii externe din Portugalia, Spania si China, putem construii impreuna matrite noi in functie de cerintele clientului. 

       Departamentul nostru tehnic va observa pas cu pas constructia matritelor pentru a putea obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostrii, scopul nostru final fiind satisfactia clientului.

Pentru a asigura cele mai bune produse si de calitate firma noastra a recrutat atat echipa tehnica de proces cat si echipa de calitate, oameni calificati, capabili si cu experienta din cadrul firmelor multinationale de domeniu.
LinkedIn
LinkedIn
Share
ro_RO